آمار سایت

آمار امروز : 8255  نفر
آمار دیروز : 7260  نفر
آمار کل سایت : 15108662  نفر



صفیر عرش

انسان بدون مراقبه عادی و معمولی می شود. خودآگاهیش زنگار میگیرد و با گرد و غبار انباشته می شود.

درخشندگی و تیز هوشیش را از دست میدهد وکم کم کاملا ً از یاد میبرد که کیست. احمق و نادان میشود.

اینکه فراموش کنی که کیستی بالاترین درجه حماقت است. و این اتفاق برای کل بشریت و با سرعتی چشمگیر در حال شکل گیری است.

با مراقبه میتوان خودآگاهی را شفاف و درخشان کرد. میتوان گردو غبارها را از تنش روبید و زنگارهایش را زدود.

میتوان آیینه ی خودآگاهی را دوباره صاف وروشن ساخت. هرگاه آیینه خودآگاهی تو صاف و روشن باشد، واقعیت را باز خواهد تاباند. و خداوند نام دیگر واقعیت است.

 شناخت خداوند، شناخت همه ی چیزهاست و نشناختن او، زندگی در نادانی، تاریکی و مرگ است.

 

فرمایشات و دیدگاه های  حضرت استاد:

کتاب صفیر عرش،

برای مشاهده هر موضوع بر روی آن کلیک فرمایید.


معرفی:

1- عشق و محبت

2- توحید

3- معرفت الله

4- معرفت نفس

5- معرفت آفاق

6- تجلّی و وصال

7- انقطاع الی الله و مقام امن

8- ادب حضور و مراقبه

9- ملکوت

10- اسماء الحسنی

11- قرب و بعد حقتعالی

12- یک قدم بر خود بنه یک ...

13- لذت انس

14- عجز و فقر

15- نفی خواطر

16- توکّل

17- خاموشی وسکوت

18- خلوت و معاشرت





    

حضرت استاد کریم محمود حقیقی

 

مختصری از زندگی نامه حضرت استاد کریم محمود حقیقی



11

 

 

 

استاد گرانقدر کریم محمود حقیقی از قدیمی ترین و برجسته ترین شاگردان حضرت آیت الله نجابت(ره)، از آغاز نوجوانی از تقوا و تهجد بهره ها داشت و اغلب سحرها به همراه مادر متدین خود برخاسته و با معبود خود به راز و نیاز می پرداخت و شب های جمعه را در حرم احمد ابن موسی شاهچراغ (ع) احیا می داشت. معلمی متدین به نام حبیب مشکسار اصول عقاید اسلامی را به وی آموخت و ایشان را در جلساتش مورد توجه خاص خود قرار می داد.

 

 

از همان دوران علاقه و انس به تنهایی و خلوت در صحرا و کوهساران ایشان را از جمع دوستان جدا می کرد و در خلوت خود به دنبال گمشده جان می گشت، گمشده ای که ندیده و نشناخته دوستش داشت و به او عشق می ورزید. بعد از توسل و عرض حاجت به حضرات معصومین (علیهم السلام) در عالم رویا به محضر امام زمان (عج) شرفیاب شده عرض حاجت نموده و مورد تفقد آن حضرت قرار می گیرد و نامه ای به دست ایشان می دهند بدین مضمون که شما مورد قبول ما هستید. بعد از این رویا توجه به معنا و حقیقت عالم، جان ایشان را فرا می گیرد.


yjc

 در هجده سالگی کتابی در موضوع عبور از مجاز و رو آوردن به حقیقت به نام طوفان عشق نگاشته و به چاپ می رسانند.

 



 

طریقه آشنایی

 

 

11

 

 

 حضرت آیت الله نجابت ره بعد از رسیدن به اجتهاد در مراجعت از نجف اشرف به طرف شیراز کتاب مذکور را در دست کسی می بیند که بسیار مورد توجه آن بزرگوار قرار می گیرد و تا پایان مطالعه می فرمایند. بسیار علاقه مند به دیدار مؤلف شده و در طلب و جست و جوی ایشان بر می آیند.



yjc

که استاد در رابطه با اولین ملاقات می فرمایند:

در شب های ماه مبارک رمضان در جلساتی که بنده شرکت می کردم  متوجه شیخ بزرگواری شدم که پس از اتمام جلسه ایشان به نزدم آمده و با گرمی بسیار با بنده مصافحه فرموده و گفتند آیا شما میل داری با ما رفیق شوی؟ بنده در جواب گفتم: کمال افتخار بنده است. آری شاگرد که گویی گمشده جان خویش را یافته خود را با تمام وجود به آن ولی کامل الهی تسلیم می نماید. رفاقت روز به روز گرم تر می شود روزها در دامن طبیعت و شب ها در نور مهتاب  هر دو در خلوت و انس با پروردگار به سر می بردند.

 

 

 

آشنایی با عارف باالله و سوخته عشق الهی حضرت آیت الله انصاری همدانی ره:

 


 

111

 

 

 پس از چندی استاد به امر آقای نجابت (ره) برای زیارت و کسب فیض از محضر عارف فرزانه آیت الله انصاری همدانی عازم همدان شده و در این دیدار با استقبال گرم ایشان مواجه می شوند گویی آنها از قبل همدیگر را می شناختند.



yjc

چندین سفر ایشان عازم همدان شده و از محضر آن بزرگوار کمال استفاده و کسب فیض را نموده و توشه ها برگرفته و خوشه ها می چینند. حضرت استاد کریم محمود حقیقی در زمان مرحوم آیت الله نجابت و با تایید ایشان بیش از چهل سال، جلساتی برای شیفتگان علوم و معارف الهی برگزار و پویندگان راه کمال را هدایت و ارشاد می نمودند، این جلسلات بسیار مورد توجه آن حضرت بود و ایشان خود نیز در بعضی از این جلسات شرکت می فرمودند و بسیار اصرار داشتند که این جلسات تحت هر شرایطی ادامه داشته باشد. این جلسات پر بار هم اکنون نیز ادامه دارد.



ضمناً چندین جلد تألیفات، با مضامین بلند  عرفانی از ایشان به چاپ رسیده  و در دسترس مشتاقان طریق الهی قرار گرفته است که ایشان با ابتکار و درایتی کم نظیر و با ادبیاتی بسیار شیرین، مضامین بلند عرفانی را در قالب ادبیاتی ساده و شیوا عنوان نموده اند که این آثار گرانبها بسیار مورد استقبال استاد ایشان حضرت آیت الله نجابت شیرازی (ره) قرار می گرفته و پس از مطالعه خود آن مرحوم ره مکرر به درستی مطالب شهادت داده و استاد را ترغیب به ادامه نوشتن می نمودند و طلّاب و افراد مستعد را نیز امر به مطالعه و بکارگیری  این کتابها می فرمودند.



 

خداوند متعال توفیق بهره برداری هر چه بیشتر از این سفره پربرکت و کریمانه

را به همه ما عنایت فرماید

 


اشتراک خبرنامه

آدرس ایمیل شما:




جستجو



پیام روز

پایگاه اطلاع رسانی حضرت استاد کریم محمود حقیقی

آدرس کانال تلگرام

https://t.me/ostadhaghighi110

https://instagram.com/karimmahmodhaghighi

شماره واتساپ: 09398190960

این وب سایت توسط عده ای از شاگردان  حضرت استاد کریم محمود حقیقی ره طراحی شده و با اجازه مکتوب ایشان توسط یکی از دوستان مدیریت میگردد، 

 تلفن تماس:09337405003 

 

✅🔘درون توست اگر خلوتی وانجمنی است                      

برون ز خویش کجا میروی جهان خالیست.

                       ▫️▫️▫️

سکوت نه ‌تنها به معنای سخن نگفتن است بلکه به معنای سکوت دل از گفتگوی درونی و ‌پرچانگی های نفسانی و ذهنی است که پیوسته در زندگی روزمره با آن مواجه هستیم.

این شکل از سر و صدا یا همهمه‌ درونی سخت‌ترین مانع در سلوک الی الله و دستیابی به حضور است و خاموش کردن این همهمه مستلزم توجه و مراقبه ی مداوم است. که: 

گر تو دل زین فکرها خالی کنی 

پر ز گوهر های اجلالی کنی 

                       ▫️▫️▫️

در سكوت دل از ماسوی الله، طهارت ذهن و مراقبه آنچه حاصل شود حضور است و در نتیجه استماع الهامات ربّانی.

@ostadhaghighi110

 

بیانات عرشی و ملکوتی حضرت استاد کریم محمود حقیقی

 

در خرابات عشّاق همه كس را بار نيست و هر بي سر و پا را كار نيست. خواهي كه در اين خرابات در آيي از خويشتن خراب شو و از گناه طهارت نما. (تخلي ص12)

 

🕯✅از احد نه می‌توان سخن گفت و نه درباره آن چیزی نوشت. مادامی‌که صورت دیگری در نفس حضور داشته باشد اندیشه‌ مان نمی‌تواند احد را درک کند. برای رسیدن به این غایت، باید نفس خود را از اغیار آزاد کرده کاملاً در درون خود فرو روی، بدون هیچ توجهی به آنچه خارج نفس است؛ حتى ذهن را از تمام صور ذهنی مجرد سازی و حتی خود را نیز فراموش کنی، در آن صورت قادر خواهی بود که اینجا به دیدار آن احد نائل آیی. هنگامی‌که این عروج صورت پذیرفت، این شخص خود با احد یکی می‌شود. هیچ کثرتی نه در درون و نه در روابط بیرونی او یافت نخواهد شد؛ زیرا در آنجا نه حرکتی در اوست نه احساسی و نه میلی به غیر. در واقع در آنجا نه عقلی است و نه اندیشه‌ای؛ بلکه می‌توان گفت که در آنجا هیچ اثری از خودِ او نیست.

"بشوی اوراق اگر همدرس مایی

که علم عشق در دفتر نباشد"

حافظ

"بی‌حس و بی‌گوش و بی‌فکرت شوید

تا خطاب ارجعی را بشنوید"

مولانا

https://t.me/ostadhaghighi110


 

طهارت قلب از یاد ما سوی الله که هر چه را جز خدا در او نشانی بر آن ستم روا داشتی. «القلبُ حَرمُ الله فَلا تُسکِن فی حَرمِ الله غَیرالله .» «دل سراپرده خداست در سراپرده خدا جز خدا را منشان » و زمینه این مقام فراهم نگردد جز آنکه از تعلقات بکاهی و بر عشق خالقت بیفزایی که هر چند ریشه های تعلقات در دل راه یابد از عشق حق بکاهد. (تجلی مقدماتی ص 76)

سخنرانیهای بسیار زیبا از عارف کامل حضرت آیت الله العظمی نجابت شیرازی (ره)

✅🔘حضرت آیت الله نجابت (ره)

           شخصی که طالب خداست حتما از مراقبه جدا نمیشود، هرگز افسارش دست کسی نمی افتد، دائما حواسش به خودش هست، در اثر جمعیت حواس (نفی خواطر) از وضع کلاس ابتدائی خارج می شود، قطعا امور جزئیه ذلیلش نمی کند، .... 

یعنی در التفاتش به مقصد قوت پیدا می کند و آنچه آرزوی اولیاء خدا و مقام و منزل شهداست میخواهد تا بدانجا برسد.

 

قهرا از عالم خیال به مقدار زیادی رد شده و یک سر و یک گردن از دیگران امتیاز پیدا کرده، 

یعنی ما الان صدی نود مدار قطبمات خیالات خودمان هست اما چنین شخصی مدار و قطبش بیرون شدن از خیال است، هر چه خیال می آید بیرون می کند، هر چه غیر یاد خداست بیرون می کند و تمام موضوعات و کارهای خودش را یواش یواش تحویل خدا میدهد.  

 

شرح کلمات قصار

 

برخی از آثار حضرت

آیت الله العظمی نجابت شیرازی ره

برای مشاهده اینجا کلیک فرمایید.


 

جلسات سخنرانی بسیار زیبا و پربار حضرت استاد با موضوع معرفت نفس.

 جهت دانلود اینجا کلیک فرمایید:

                                                   



لینک های مهم



آمار سایت



كليه‌ حقوق محفوظ و متعلق به «استاد کریم محمود حقیقی» است   | طراحي و مديريت «کاوشگران صنعت پارس آرین» می باشد